Budapest, 2018. január 22. hétfő

Jogi nyilatkozat

A jelentkezés elküldésével, a felhasználó kijelenti, hogy az általa szolgáltatott személyes adatok a valóságnak megfelelnek és hozzájárul ahhoz, hogy ezeket az adatokat a PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU weboldal üzemeltetője saját marketing és statisztikai célok érdekében nyilvántartsa, illetve a PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU és/vagy partnere(i) közvetlenül megkeressék a felhasználót. Az adatkezelés jogalapja minden esetben az érintett hozzájárulása. A felhasználó kérheti adatai törlését, amely cselekedettel azonban a felhasználó minden PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU által nyújtott előnyt elveszít.

A PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU weboldalán és leckéiben közölt ismeretanyag, nem minősül és nem is minősülhet engedélyköteles (kiegészítő) pénzügyi tevékenységnek, szolgáltatásnak, vagy arra való felhívásnak, továbbá ajánlattételnek, ajánlati felhívásnak.

A közölt információk tájékoztató jellegűek, illetve magukba foglalhatják szervező egyéni tapasztalatait és véleményét. A weboldalon és a leckékben közölt információt a felhasználó saját felelősségére használja. A PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU üzemeltetője nem vállal felelősséget és nem tartozik semmilyen kártérítési felelősséggel, amennyiben az ismertetett tudásanyag alkalmazása és/vagy pénzügyi eszköz használata anyagi veszteséghez vezet. A PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU weboldalán és leckéiben ismertetett pénzügyi törvények, alapelvek, stratégiák és eszközök alkalmazása nem minden körülmény között vezetnek anyagi gyarapodáshoz.

A PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU a törvényi előírásoknak megfelelően szerzői jogi védelem alatt áll, a jog jogosultja az üzemeltető. Az oldalakon szereplő márkanevek, védjegyek birtokosainak beleegyezésével szerepelnek. 

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU honlapot összekapcsolja más honlappal. A honlapok összekapcsolása csak technikai művelet, amely nem jelenti az adatállományok bármilyen módon történő összekapcsolását.

Ellenkező kikötés hiányában a jogi és adatvédelmi nyilatkozat hatálya nem terjed ki azon adatkezelésekre, melyek az oldalon hirdető harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, egyéb kampányaihoz kapcsolódnak. Ellenkező kikötés hiányában a szabályzat hatálya nem terjed ki olyan honlapok adatkezeléseire, melyekre a PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU oldalon található hivatkozás vezet.

A PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa.

A regisztráció elküldésével a regisztráló személy kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.

copyright