Budapest, 2024. július 25. csütörtök
header
FIRE-Group
gergely
alairas

Dukay Gergely

FINANCIALREVOLUTION GROUP
Magyarország területi vezetője

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
email
Ország: Magyarország
Központ: Budapest
Vezető: Dukay Gergely

Hogyan kerültem kapcsolatba a pénzügyekkel?

Az egész a főiskolán kezdődött egy csalódással. Amikor rájöttem, hogy amit keresek, azt nem ott fogom megtalálni. Valahol máshol van a megoldás. Ekkor kezdtem el könyveket bújni és olyan előadásokon részt venni, ahol válaszokat kerestem.

Az igazság darabkáit több helyről kellett összeszednem, rengeteg időmbe és energiámba került, de megérte, mert mostanra meglett!

Emlékszem mindig a problémáktól akartam megszabadulni, mert úgy gondoltam, ha nem lesznek problémáim, akkor boldog leszek. Viszont rá kellett jönnöm, hogy csak azoknak az emberi lényeknek nincsenek problémáik, akik egy koporsóban fekszenek a föld alatt. A problémák az élet jelei.

Nekünk, vállalkozó szellemű embereknek nem a problémáinkat kell redukálnunk, hanem olyan eszközöket kell ismernünk, amelyekkel okosabban oldhatjuk meg őket.

Alkalmazottként is, de talán vállalkozóként még inkább azt hiszem a legnehezebb azt elérni, hogy a pénzünk egyensúlyban legyen az időnkkel. Az egyensúly a fontos. A boldogság az maga az egyensúly.

Hivatásomnak érzem ezt az üzenetet és a már említett igazság darabkáit pénzügyi leckék és előadások formájában minél több emberhez eljuttatni. A PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU, ami egy pénzintézetektől teljesen független szervezet, ezért jött létre. Hogy minél többen tisztában legyünk a lehetőségeinkkel.

Baráti üdvözlettel:
Dukay Gergely
a PÉNZÜGYIFORRADALOM.HU vezetője és csapata:
Kiss Jutka és Petri András

Akosh
alairas

Kiricsi Ákos

FINANCIALREVOLUTION GROUP
Egyesült Királyság területi vezetője

LinkedIn
email
Ország: Egyesült Királyság
Központ: London
Vezető: Kiricsi Ákos

Életem és a pénzügyek…

Szinte gyermekként kezdett foglalkoztatni a pénzteremtés, mivel ezt láttam otthon. Édesapám gyógyíthatatlan betegségével küzdve rokkant nyugdíjasként kellet, hogy megteremtse a család biztos anyagi hátterét. Mivel fizikai munkára képtelen volt, egymaga indult el a család támogatásával azon az úton, hogy lépésről-lépésre elkezdte dolgoztatni pénzét. Eljutott odáig, hogy a pénze dolgozott helyette.

Mind ezt megtanultam én is. Bár iskoláim befejezése után beszálltam a mókuskerékbe, de pár év után rá kellett jönnöm, apámtól tanult dolgok még mindig működnek, csak kevesen merik használni őket. Mert mi egy lusta és kényelmes társadalomban élünk, ahol mindent azonnal szeretnénk megkapni. Kevesen gondolják végig, hogy a siker egy folyamat, amiben türelmesnek kell lennünk de biztosak lehetünk benne, hogy eljön a mi időnk.

Utam Londonba vezetett, hogy további tudásvágyamat kielégítsem, itt a pénz fővárosában. Úgy gondolom a tanulás végig kíséri életünket. Hiszem, hogy az alkalmazott tudás megkönnyíti mindennapi életünket. Legyen szó az élet bármilyen problémájáról vagy pénzügyekről.

Teremtse meg Ön is az egyensúlyt a pénz és az idő között! Ismerje meg a lehetőségeit és lásson minél tisztábban pénzügyi téren! Elindulni sosem késő. A befektetett idő pedig meghozza gyümölcsét...

Baráti üdvözlettel:
Kiricsi Ákos
a WWW.FINANCIALREVOLUTION.ORG vezetője

Kaposvári
alairas

Kaposvári Balázs & Kaposvári Dániel

FINANCIALREVOLUTION GROUP
Németország, Ausztria és Svájc területi vezetői

LinkedIn
email
                 
LinkedIn
email
Ország: Németország, Ausztria és Svájc
Központ: Köln
Vezető: Kaposvári Balázs és Kaposvári Dániel

Kaposvári Balázs vagyok, pénzügyi tanácsadással foglalkozom Németországban, ahol idestova közel 20 éve élek. Egy félig német, félig magyar, ízig-vérig vállalkozó családba születve, már gyerekként kapcsolatba kerültünk a pénzügyekkel és milliószor hallottuk az ebédlő asztalnál, hogy a „pénz az utcán hever, csak le kell hajolni érte”.

Ebben a szellemben felnőve testvéremmel már hosszú évek óta aktívan keressük az alternatív és effektív befektetési modelleket a pénzügyi függetlenség megvalósítására. Célunk, hogy az így felszabadult időt azokra a dolgokra fordíthassuk, amik igazán számítanak az életben. Fontos számunkra, hogy már most biztosítsuk az időskori megélhetést mind a saját, mind a családunk részére és ezt tovább adjuk barátainknak, ügyfeleinknek is.

Pénzügyi tanácsadóként tisztában vagyok az öngondoskodás szükségességével, ezzel együtt jól ismerem a biztosítási termékek és a befektetési alapok korlátait. Az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy nagyon nehéz olyan tevékenységet, illetve befektetést találni, ahol a befolyó pénz összege egyensúlyban van a szabadidőnkkel. És hát mit ér a pénz, ha nincs időnk kiélvezni és mit ér a szabadidő, ha nem tudjuk megosztani és értékesen eltölteni azokkal, akik a legfontosabbak számunkra? Mert a siker a mi nyelvünkön ezt jelenti!

Mivel közvetlen családunk tagjai Európa több országában és az USA-ban élnek, a nemzetközi nevelés, tapasztalatok, és kapcsolatok által jó rálátást nyertünk a világban fellelhető, különféle lehetőségekre. Utunk során időt és pénzt nem kímélve számtalan előadáson, képzésen és coaching programon vettünk részt világhírű vezetők és üzletemberek – pl. Donald Trump, Robert Kiyosaki, Robin Sharma, Tony Robbins – nevével fémjelzett eseményeken szerte a világon, rengeteg új ötletet és tapasztalatot szerezve ezzel a befektetések és a nemzetközi üzletépítés terén.

Önnek nem szükséges végig járnia a mi hosszú és költséges utunkat, hiszen ezt mi már megtettük Ön helyett. Iratkozzon fel leckesorozatunkra és profitáljon tapasztalatainkból, amellyel rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthat meg! Őszintén bízunk benne, hogy örömét leli az olvasásban és a hasznára válik majd.

Baráti üdvözlettel:
Kaposvári Balázs és Kaposvári Dániel
a WWW.FINANZREVOLUTION.CH vezetői

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
email

„Ugyan mi értelme van a nagy tudásnak, ha megtartod magadnak?”

Donald Trump

copyright